Der er ordinær generalforsamling i Foreningen Roskilde Festival torsdag 8. oktober 2020. RoskildeNyt har snakket med Mie Levi Fenger, der opstiller til bestyrelsen.

Kend din kandidat

Der er lagt op til vaskeægte valggyser 8. oktober 2020, når der er generalforsamling i Foreningen Roskilde Festival. Der er to pladser i bestyrelsen på valg. RoskildeNyt har taget en snak med kandidaterne, så du er klar, når krydset skal sættes.

 

Kan du fortælle lidt om dig selv?

Mit navn er Mie Levi Fenger, jeg er 33 år gammel, mor til Noa (3,5 år) og Freja (5 mdr.) og gift med Martin. Jeg arbejder med strategi- og forretningsudvikling i SimCorp.

Jeg har tidligere været 7 år i Grundfos, hvor jeg har arbejdet med innovation og forandringsledelse. Jeg sidder i bestyrelsen for GreenMobility og er involveret i et par start-ups.

Hvordan er du en del af Roskilde Festival i dag?

Min Roskilde-debut startede i Port 7 som 7-årig med at dele plastikkrus ud 😊 Mine forældre var gennem en længere årrække frivillige gennem KHIF idrætsforening og senere skiburgeren.

Jeg selv har været forbi Infocenteret og siddet med publikumsinformation og pressehåndtering, og er nu ’endt’ som en del af Roskilde Tours. Roskilde Tours viser festivalens officielle gæster, samarbejdspartnere, mm. rundt på festivalen. Jeg har været en del af Roskilde Tours de sidste 5 år, og har den vej igennem opbygget viden om alt fra diverse frivillige foreninger, musikprogram, sceneopsætning, til infrastruktur, vandforsyning, beredskab og sikkerhed, kommercielle partnerskaber, forskningssamarbejder, mm.

Hvorfor opstiller du til bestyrelsen i Foreningen Roskilde Festival?

Jeg tænker, at jeg med mine frivillige år, relation til Roskilde, og det særlige indblik i festivalen, som jeg har fået gennem forskelligt frivilligt arbejde gennem årene – seneste som rundviser – vil kunne give mening i et bestyrelsesforum. Ikke mindst fordi arbejdet som rundviser går på tværs af diverse frivillige foreninger, sektioner (mad, kunst, musik, handel, mm.), samt interessegrupper (presse, politik, deltagere, gæster, samarbejdsparter, mm.).

Jeg kan se fra mit bestyrelsesvirke i GreenMobility, hvor vigtigt det er at have bred forretningsforståelse i beslutningsprocesser – og tænker at dette er særligt vigtigt i en organisation som Roskilde Festival, der bæres af frivillighed og samspil i en relativ afgrænset periode hvert år. Desuden tror jeg på, at mine kompetencer indenfor forretningsudvikling, innovation, og organisation fra både store og små virksomheder kan være et bidrag.

Festivalen står overfor nogle spændende år, hvor ‘business as usual’ i den grad er udfordret…. Jeg tror personligt, det kan hjælpe til at få sat ord på, hvorfor Roskilde Festival er så unik og vigtig en institution – ift. foreningsliv, medmenneskelighed, forretningsudvikling, kunst og kultur.

Hvad, mener du, er bestyrelsens vigtigste opgave lige nu?

Jeg mener, at bestyrelsens vigtigste opgave nu og her er at sikre festivalens fremgang og fremtid. Roskilde Festival har en helt særlig forpligtigelse over for foreningslivet, interesseorganisationer, mm. – særligt i den tid vi er i lige nu.

Roskilde Festival har en position i samfundet, som jeg synes forpligter. Det er både ift. festivalens donationsarbejde, selve festivalens afholdelse, hvor folk mødes på kryds og på tværs, men også som kommerciel- og idégenererende platform for de mange virksomheder og foreninger, hvis grundlag i høj grad sikres af festivalen (indtjening, arbejdspladser, konceptudvikling, mm.).

Jeg ser det som bestyrelsens vigtigste opgave nu og her at sikre og dyrke festivalens mange relationer, således at økosystemet omkring festivalen er top-tunet til, når der igen må holdes festival.

Hvorfor bør medlemmerne stemme på dig?

Jeg er opvokset med festival i blodet – både ift. selve festivalen – men også i foreningslivet, der er så vigtigt for festivalens sammenhængskraft.

Jeg bringer kommerciel såvel som professionel bestyrelseserfaring til bordet fra organisationer, der netop forener det at drive forretning med at gøre en positiv forskel i samfundet – ligesom Roskilde Festival gør. Og så er jeg en ’fighter’. Jeg tænker ud af boksen, ind i løsninger, og ser så mega meget potentiale i festivalen… mange år frem!

Skriv en kommentar