Der er ordinær generalforsamling i Foreningen Roskilde Festival torsdag 8. oktober 2020. RoskildeNyt har snakket med Jeppe Bo Forchhammer, der opstiller til bestyrelsen.

Kend din kandidat

Der er lagt op til vaskeægte valggyser 8. oktober 2020, når der er generalforsamling i Foreningen Roskilde Festival. Der er to pladser i bestyrelsen på valg. RoskildeNyt har taget en snak med kandidaterne, så du er klar, når krydset skal sættes.

 

Kan du fortælle lidt om dig selv?  

Mit navn er Jeppe Bo Forchhammer, jeg er 51 år gammel (3 børn, 17,13 og 9 samt en hustru) og er til daglig ansat på Københavns Professionshøjskole (KP), hvor jeg uddanner socialrådgivere. Her har jeg også en supervisionspraksis, hvor jeg superviserer en lang række velfærdsprofessionelle faggrupper, med henblik på at skabe faglig udvikling, nye mulighedsrum i praksis mv. Jeg er også tillidsrepræsentant for 45 medarbejdere og er en del af Fakultetsamarbejdsudvalget, hvor vi arbejder med at få KP´s strategier til at give mening for alle medarbejdere i organisationen. Her er jeg optaget af, hvordan vi skaber stærke arbejdsfællesskaber. Sidst er jeg beskikket censor på socialrådgiver- og pædagoguddannelsen.  

Hvordan er du en del af Roskilde Festival i dag?  

Jeg har været på Roskilde Festival siden 1987, da jeg var 16 år, og siden 1995 har jeg været frivillig i Hegnsgruppen.  

Hvorfor opstiller du til bestyrelsen i Foreningen Roskilde Festival?   J

eg opstiller til bestyrelsen, fordi jeg synes, det er på tide at give noget af alt det, jeg har fået fra Roskilde Festival tilbage, og fordi jeg er et sted i mit liv og min karriere, at jeg rent faktisk har noget at byde ind med i forhold til drive frivillighed, deltagelse og arbejdsfællesskaber frem i foreningen.  

Hvad, mener du, er bestyrelsens vigtigste opgave lige nu?  

Roskilde Festival og bestyrelsen står overfor store udfordringer pba. Covid-19, fordi det må kræve et kæmpe bundtræk at få hele den frivillige organisering op i gear igen og i den forbindelse tror jeg det er vigtigt, at bestyrelsen forholder sig aktivt til hvordan vi rekrutterer frivillige, men mindst lige så vigtigt, hvordan vi arbejder med fastholdelse.

Hvorfor bør medlemmerne stemme på dig?  

Foreningens medlemmer skal stemme på mig, hvis de ønsker en repræsentant i bestyrelsen, som brændende ønsker at gennemsætte processer, der kan styrke frivilligheden, deltagelsen og de stærke arbejdsfællesskaber. Jeg kan godt lide at være i øjenhøjde og vil bringe det til bords i bestyrelsen, som de frivillige finder vigtige.

Skriv en kommentar