Kære alle

Selv om det stadig føles uvirkeligt, har vi i ledelsen så småt vænnet os til tanken om, at vi ikke skal gennemføre Roskilde Festival til sommer. Vi er trukket i arbejdstøjet og er ved at finde ud af, hvordan vi kommer videre.

Mulighederne for hjælp via hjælpepakker og evt. kompensationsordninger er der stadig ikke afklaring om, så de økonomiske konsekvenser er stadig svære at få overblik over. Det kommer til at tage noget tid endnu. Men overblikket over, hvordan vi arbejder videre frem mod RF50 i 2021, har vi taget fat på.

Vi går en periode i møde, hvor vi både ’rydder op’ og udvikler nyt. Vi skal gøre den planlægning færdig, som vi var i gang med. Det kan og skal hjælpe os godt videre. Samtidig tager vi så småt fat på Roskilde Festival nr. 50 i 2021.

Du kan gøre en kæmpeforskel ved allerede nu at sige ja tak til at være med på festivalen i 2021. Det gælder, uanset om din rolle som frivillig er at tage del af planlægningen, eller om du har meldt dig under fanerne som festivalfrivillig på selve festivalen. Dit engagement i fællesskabet er afgørende for Roskilde Festivals fremtid.

Frivilligheden er hjertet af vores festival. Den ville slet ikke kunne eksistere uden jer. Derfor er det vigtigt for os allerede nu at vide, om du kan være med til næste år. Det giver os en sikkerhed i en usikker tid. Ligesom det arbejde, der allerede er lagt, er fundamentet for at komme godt videre, og ligesom vi har opfordret billetkøberne til at overføre deres billet for at hjælpe os i den kommende tid. På samme måde har vi brug for din opbakning på rejsen.

Hvordan og hvorledes du kan melde, om du fortsat ønsker at være med til næste år, vender vi tilbage med inden længe.

Jeg håber, at du vil være med frem mod næste sommer. Der er så meget at glæde sig til.

God weekend.

Mange festivalhilsner,
Signe Lopdrup
Direktør

Skriv en kommentar