Roskilde Festival er et levende forum for kunst i talrige former. RoskildeNyts fotograf Inger Marie Helgasdatter Mulvad har været på reportage med kameraet under armen – Tag med og bliv inspireret.

Fællesskaber er vigtige for Roskilde Festival. Den schweiziske kunstner Clauida Comtes skulptur ME WE giver festivalgængerne mulighed for at skabe fællesskab. Store træstammer skaber en skulptur, hvor man kan sidde, møde nye venner eller skabe overblik over festivalområdet.

Ambereum er et sensuelt og roligt, men også knitrende rum i udvikling for drømme, kunst, lyd, nye møder og gamle bekendtskaber. Et lille afbræk i den hektisk festivaldag, om natten en pumpende natklub. Rummet, som er kurateret af Solvej Helweg Ovesen, ligger mellem Art Zone og Arena, og du må ikke gå glip af det!

Midt mellem Gloria og Food Court møder man en eksplosion af farver og ideer, hvor kunst møder performance, debatter og talks sniger sig mellem værkerne og workshops og musikindslag blander sig i et kreativt virvar. Du er kommet til House of Chroma, en drøm realiseret af den brasilianske kunstner Eli Sudbrack, hvor alle er velkomne.

Skriv en kommentar