Hver nat mens Roskilde Festival sover, fester eller kysser, tager flere hundrede frivillige vesten på, kosten i den anden hånd og kærligt hånd om os alle: De mødes klokken fire om morgenen foran Orange Scene, og så går den store oprydning af indre plads igang. I morgengryets første stråler fejer de, rydder spande og samler affald og pant; alt sammen smukt koordineret som en ballet, så pladsen påny står klar til at omfavne de første morgenfriske gæster. Oprydningsholdet har i år en særlig tak til alle deltagerne, for vi har været ekstra gode til at holde pladsen pæn, så deres job har været lettere at gøre rigtig flot.

RoskildeNyts fotograf Rasmus Kongsgaard er stået tidligt op og har fulgt rengøringsholdet rundt på pladsen, og det er der kommet disse dejlige billeder ud af. Vi glæder os allerede til næste år!

Klik på billederne for at gøre dem større.

Skriv en kommentar