Uanset om du er wellness-løve eller mest til at svinge hofterne, er der godt med fryns til dig til som er frivillig på Roskilde Festival.

Foto: Inger Marie Helgasdatter Mulvad

Det er ingen hemmelighed, at Roskilde Festival er en af de festivaler som gør allermest for, at du som frivillig føler dig velkommen og værdsat. Udover at du bliver en del af et stort, velsammentømret frivilligfællesskab, bliver der i år sat ekstra spot på at udvikle områder og arrangementer for de frivillige udover gamle kendinge som gratis shuttlebusser og varme bade. Vi guider dig til 10 frynsegoder du som frivillig kan se frem til på årets Roskilde Festival.

1. Glemt solcreme? Intet problem

I år håber du selvfølgelig på at skyerne holder tæt, og at solen kan varme dit telt mest muligt. Når solen rammer dig, husker du på, at det er vigtigt at huske solcremen. Men du har glemt at pakke den – og hvad gør du så? Som frivillig kan du smøre dig ind – helt gratis – i enten Bar Dame, Bar Rock, Volunteers’ Café i West eller i Volunteers’ Lounge i Volunteers’ Village.

2. Volunteers’ Caféer all over

Det er ikke kun i Volunteers’ Village, du kan få dig en pause. Du finder også volunteers’ caféer ved East City (Bar Dame), West City og ved Pavillion. Som altid er der gratis kaffe og saftevand i caféerne. Tjek åbningstider på People.

3. Mere plads i Volunteers’ Village

Volunteers’ Village udvides betydeligt i år, så der er endnu bedre plads til frivilligboltring såsom pauser, møder, fællessang eller noget helt fjerde. Her kan du også i år oplade din telefon, få gratis vand, kaffe og saftevand, drikke en (billig!) øl i Bar Rock og meget mere. Få det fulde overblik over Volunteers’ Village her.

4. Ren på Roskilde Festival

I Volunteers’ Village vil der i år blive opsat en ekstra badevogn! Hvem elsker ikke følelsen af at være ren efter at have rullet sig et par dage i støvet på Roskilde Festival?

5. Tag på frivillig udviklingsopdagelse

I Volunteers’ Lounge i Volunteers’ Village kan du møde de søde Team Frivilligudvikling, der står klar med alt fra gode råd til aktiviteter såsom frivillig speed friending. Du kan kende de frivillige udviklingstyper på blomsterne.

6. Festival-spa for frivillige

I Volunteers’ Garden finder du desuden Volunteers’ Wellness. Her kan du få et velfortjent fodbad, en hårvask og styling eller en massage af kyndige hænder. Derudover vil der også være en ’styling zone’ med neglelak, glattejern, hårtørrer og lignende, hvis du føler dig i det ekstra fancy hjørne.
Foto: Jacques Holst (sjakholst@gmail.com)

7. Frivilligzen på måtten

Trænger du til at strække den trætte krop efter lidt for lidt søvn på den flade luftmadras, eller lidt for meget dans i går aftes? Vil du blot zone lidt ud fra festivalens trængsel og alarm? Så vil der søndag til fredag være udendørsyoga i Volunteers’ Garden, hvor du kan komme lidt ned i gear.

8. Livemusik i Bar Rock

Vil du derimod hellere bevæge hofterne og give den gas på floor, er der masser af livemusik at finde i Bar Rock. Fra 30. juni – 2. juli er her intimkoncerter hver aften efterfulgt af dj’s der spiller op til en frivilligfandango.

9. Mere i glasset

Hvis du er den tørstige type er der ekstra goder at hente i glasset gennem det nye genbrugsglas-system. Før fandtes der to slags – 0,3 og 0,5; den ene krævede 1 drikkebillet, mens den store krævede 2. Nu får du hele 0,4l for 1 drikkebillet!

10. Køligt overblik via chip

På din arm sidder dit trofaste festivalarmbånd – dog vil der i år være en chip på dit armbånd, der vil gøre det langt lettere for dig at være frivillig. Dit armbånd vil være koblet til din People-profil, så det vil automatisk indeholde alle dine tilkoblede produkter. I app’en ’RF Wallet’ kan du følge med i dine produkter, dine opsamlede genbrugsglas, dit betalingskort og dine mad- og drikkevouchers. Nemt, ikke?
Der er altså masser af aktiviteter, du kan bruge din tid på, og masser af goder du kan blive glad for, når du som frivillig bevæger dig på græs. Vi ses om få dage til et fodbad eller et hårfletningstog i solen. I mellemtiden kan du finde mere nyttig info i årets frivilligguide og  på People.

Skriv en kommentar