Som du måske ved, er en ny organisering over os, der skaber Roskilde Festival. Men hvor godt med er du egentlig på den nye organisation, når det kommer til stykket? Tag quizzen og find ud af det!

Foto: SH Luftfoto

Det hele handler om en i grunden såre simpel forenkling af vores organisation; hvor divisionernes opgavefordeling bliver langt mere gennemskuelig, og hvor ledelsesansvaret i de enkelte divisioner bliver tydeligere, fordi ledelsesrollerne ensartes på tværs.

Ja, du er frivillig og det er topfedt; gratis saftevand i Volunteers’ Village, mad-  og drikkebilletter og et hav af vidunderlige mennesker.

Men ved du egentlig hvordan organisationen hænger sammen og hvem der hører til hvor?

Organisationsudviklingen er lidt den tørre kiks blandt de mulige emner til kommende artikler, og vi har i stedet lavet en quiz. Så – nu kan du simpelthen quizze dig klogere på vores nye organisation #selvtak!

Test din viden her:

Roskilde Festival er i konstant udvikling. Før var vi delt i fem divisioner, men hvor mange divisioner er der nu?

Correct! Wrong!

Direktionen for det hele består af tre kloge hoveder. Hvem er ikke en del af den nuværende direktion?

Correct! Wrong!

Hvad hedder divisionen, der blandt andet tager ansvaret for udvikling af frivillighed og den samlede bæredygtighed?

Correct! Wrong!

I den nye organisering gør nogle kendte gloser sig bemærkede, når vi taler om, hvad der skal kendetegne vores måde at lede på. Hvilke?

Correct! Wrong!

Som det er med alle forandringer; man vil gerne være bedre til noget. Det vil vi også. Indsæt trommehvirvel. Hvad vil vi gerne være bedre til?

Correct! Wrong!

Hvornår kan du endnu en gang give din viden om den nye organisering et kick?

Correct! Wrong!

En masse er blevet stablet på benene, også tre stabsfunktioner, der alle refererer direkte til direktionen, men som også har ophæng i en division for at sikre fællesskab og faglighed på tværs. Hvad hedder disse?

Correct! Wrong!

De nye divisioner består hver af et ledelsesteam, som har både ansatte og frivillige. Hvor mange frivillige ledere skal der være i hvert team?

Correct! Wrong!

Før hed denne division Indhold, hvad hedder den nu?

Correct! Wrong!

I hvilken division finder du Team Hegn?

Correct! Wrong!

Hvor meget ved du egentlig om Roskilde Festivalens divisioner?
10 rigtige
FLOTT, du er en rigtig duks, der har læst alle roskilde-mails og alt på People. Det er dig, alle går til, når de er i tvivl om noget i Roskilde Festivalens organisation.
5-9 rigtige
Godt gået, du ved, hvad der er op og ned i organisationen. Det kan godt være du glipper en enkelt en mail eller to. Men du husker at skrive divisionsdagene og fællesmøderne i kalenderen.
2-4 rigtige
Nå, den var ikke så god, hva’? Du er typen, som glemmer at ændre password til din roskilde-mail, når tid er, og derfor når du ikke lige at læse op på nyhederne. Du ved måske, hvilken division du selv hører til, men har aldrig tænkt over, at der findes ændre divisioner.
0-1 rigtige
Argh, hvad kan vi sige? Du skal nok lige tage fat i din teamleder (hvis du da ved, hvem det er?) og bede om en rundvisning på People. Og så er det nok en god idé at komme til KickOff onsdag den 7. november 2018 i Pumpehuset.

Share your Results:

Previous articleOrange Together: Forandringen skal komme fra de unge selv
Next articleSceneskift på Roskilde: Avalon og Apollo flytter plads
Joséphine Renard

Joséphine Renard

Joséphine var på Roskilde Festival første gang i 1995 og har siden været afsted som både gæst, journalist og årsfrivillig. I Intern Kommunikation holder hun styr på RoskildeNyts sociale medie-platforme og er ikke bleg for at lave et test eller quiz til hjemmesiden. Ellers er hun kommunikationsninja.

Ida Sørensen

Ida Sørensen

I 2010 uploadede en ukendt fyr nogle sange på Youtube. I 2010 var Ida samtidigt på Roskilde Festival for første gang. Siden har hun inderligt håbet på, at denne ukendte Fyr en dag ville optræde på Orange Scene. I 2017 skete det. Fyren var heller ikke længere så ukendt, da de fleste nok betegner ham som en vaske ægte Starboy. Det skete oven i købet samme dag Ida forsvarede hendes specialeafhandling. Ida indtog festivalpladsen i ultimativ CandMagic-stil – og ligesom ham fyren, der optrådte onsdag aften på Orange Scene, kunne hun heller ikke mærke sit ansigt! Ida blev færdiguddannet som Kreativ Kommunikatør, hvorfor hun gerne ville begynde som Skribent på Roskilde Festival. Hun har ellers i fem år svinget hammeren som frivillig på tømreholdet, hvor hun bl.a. tømre det hegn, du sikkert tisser på hvert år.

Skriv en kommentar