Som du måske ved, er en ny organisering over os, der skaber Roskilde Festival. Men hvor godt med er du egentlig på den nye organisation, når det kommer til stykket? Tag quizzen og find ud af det!

Foto: SH Luftfoto

Det hele handler om en i grunden såre simpel forenkling af vores organisation; hvor divisionernes opgavefordeling bliver langt mere gennemskuelig, og hvor ledelsesansvaret i de enkelte divisioner bliver tydeligere, fordi ledelsesrollerne ensartes på tværs.

Ja, du er frivillig og det er topfedt; gratis saftevand i Volunteers’ Village, mad-  og drikkebilletter og et hav af vidunderlige mennesker.

Men ved du egentlig hvordan organisationen hænger sammen og hvem der hører til hvor?

Organisationsudviklingen er lidt den tørre kiks blandt de mulige emner til kommende artikler, og vi har i stedet lavet en quiz. Så – nu kan du simpelthen quizze dig klogere på vores nye organisation #selvtak!

Test din viden her:

Roskilde Festival er i konstant udvikling. Før var vi delt i fem divisioner, men hvor mange divisioner er der nu?

Direktionen for det hele består af tre kloge hoveder. Hvem er ikke en del af den nuværende direktion?

Hvad hedder divisionen, der blandt andet tager ansvaret for udvikling af frivillighed og den samlede bæredygtighed?

I den nye organisering gør nogle kendte gloser sig bemærkede, når vi taler om, hvad der skal kendetegne vores måde at lede på. Hvilke?

Som det er med alle forandringer; man vil gerne være bedre til noget. Det vil vi også. Indsæt trommehvirvel. Hvad vil vi gerne være bedre til?

Hvornår kan du endnu en gang give din viden om den nye organisering et kick?

En masse er blevet stablet på benene, også tre stabsfunktioner, der alle refererer direkte til direktionen, men som også har ophæng i en division for at sikre fællesskab og faglighed på tværs. Hvad hedder disse?

De nye divisioner består hver af et ledelsesteam, som har både ansatte og frivillige. Hvor mange frivillige ledere skal der være i hvert team?

Før hed denne division Indhold, hvad hedder den nu?

I hvilken division finder du Team Hegn?

Skriv en kommentar