Har du nogensinde tænkt på hvor kaffemaskinen og kontormøblerne på dit festivalkontor kommer fra? For ikke at tale om de mange lånecykler Roskilde Festivals frivillige hvert år får enderne til at mødes på? Langt ude østpå, klods op af Roskilde Festivals campingområde, ligger Depotet ved Vor Frue.

Fotograf: Inez Dawczyk

Her lægger nogle af de skarpeste frivillige logistikere deres timer for festivalen. Depotet dækker et imponerende stort område fuld af containere med alt fra mobilopladere over køleskabe til palleløftere. Og så er det også her man finder Bar Dame, som er messe og vandingssted for de seje frivillige.

Fotograf: Inez Dawczyk

I Vor Frue vogter og vedligeholder tjekkede typer småt og stort materiel – det er for eksempel mobiltelefoner og parasoller – så dit team kan låne det år efter år, når der skal indrettes festivalkontor.

Fotograf: Inez Dawczyk

De frivillige på grej-udleveringskontoret holder styr på bestillinger fra 158 forskellige teams. Alt er bestilt og aftalt på forhånd, så man skal have et budgetnummer med sig, hvis man vil hente ting til sit frivillig-team her.

Fotograf: Inez Dawczyk

Depotet ved Vor Frue råder over omtrent 300 cykler. På det lokale cykelværksted går de i gang i marts måned med at reparere og gennemgå cyklerne.

Fotograf: Inez Dawczyk
Fotograf: Inez Dawczyk

Kontorstolene er eftertragtede på Roskilde Festival. De er doneret eller købt brugte.

Fotograf: Inez Dawczyk

Mobiltelefonerne er også sponsorerede og af mindre gængse fabrikater – men de dur til at ringe og sms’e på.

Fotograf: Inez Dawczyk
Fotograf: Inez Dawczyk

200 kaffemaskiner overvintrer på depotet side om side med alt det andet materiel. Containeren her er også hjemsted for ikke færre end 60 værktøjskasser, der i festivalsæsonen udlånes til teams på hele festivalen.

 

 

 

Skriv en kommentar