Hvem har set ’normale’ Troels? Og hvor går man hen, hvis man er blevet besat af en ånd? Det har vi ingen gode svar på, og det havde de frivillige i Infocentret heller ikke, da de fik følgende seks forespørgsler. 

I Infocentret sidder en flok hjælpsomme Roskilde-frivillige og svarer på spørgsmål fra forvirrede festivaldeltagere og fortvivlede forældre. De fleste spørgsmål handler om trivielle ting som billetter og transport: Må jeg komme ind tirsdag på min onsdags-endagsbillet, og kommer der til at være fyldt i bussen søndag aften? Andre gange gælder det mere alvorlige emner som excorsisme og plantegninger.

Vi har samlet de mærkeligste til dig lige her fortalt af telefonpasserne selv.

Besat af Roskilde-ånden

Noget kunne tyde på, at festivalglæden for nogle går hen og bliver en regulær besættelse. En gæst ringende i hvert fald for at høre, om Roskilde Festival udbyder dæmonuddrivelser. Vi måtte desværre svare, at det ikke er en service, Roskilde Festival tilbyder. Vi opfordrede ham i stedet til at prøve lykken hos Camp Mordor.

Hvem fejer for curling-forældrene?

Sjove forælder-henvendelser er der rigtig mange af. Så mange, at de næsten fortjener en selvstændig liste. Men det må vi hellere lade være med, efter en mor ringede ind og spurgte, om vi ikke nok ville lave en officiel udmelding om, at man ikke må mobbe curlingforældrene på de sociale medier.

Prinsessen på luftmadrassen

Hvor højt er der til loftet i Get A Tent? En indretningsorienteret gæst ringede for at høre, om vi kunne fremsende en plantegning med eksakte mål på Get A Tent-teltene. Han ville nemlig gerne installere en 40 cm høj luftmadras i sit telt.

Hvem har set ’normale’ Troels?

En bekymret festivalgæst ringede og spurgte, om vi kunne finde Troels. Da vi efterspurgte et signalement af den savnede Troels, svarede hun, ”han ser normal ud”. Heldigvis gik der ikke ret længe før hun udbrød: ”Hov! Der er han,” og lagde på. ’Normale’ Troels var så sød at ringe dagen efter og forsikre os om, at han var blevet fundet – så vi kunne godt afblæse eftersøgningen.

Jeg lover ikke at lytte

De fleste af os har sikkert været ramt af den på et tidspunkt. Den altopædende FOMO, ’Fear of missing out’, som gnaver i din krop og i din sjæl, når alle dine venner er på Roskilde Festival, og du sidder derhjemme alene i en spøgelsesby. En fortvivlet fyr med et svært tilfælde af netop det syndrom og en tom pengepung, ringede til Info-centret og tiggede, om han ikke nok måtte få lov at komme ind til sine venner på camping, hvis han nu lovede ikke at høre noget musik overhovedet.

Ok, så kommer jeg

En anden, lidt mere forbeholden festivaldeltager ringede for at høre, hvor langt der egentlig er fra København til Roskilde. Han blev informeret om, at der er cirka 40 kilometer, og efter en kort tænkepause svarede han ”okay, så kommer jeg.”

Skriv en kommentar