Den tidligere Ulige Numre-frontmand Carl Emil Petersen spiller til sommer sin første solokoncert på én af vores største scener.

Der var et kæmpe og begejstret publikumsfremmøde foran scenen, da Ulige Numre i 2012 debuterede på Roskilde Festivals scene for de helt unge talenter.

Nu er Ulige Numre gået fra hinanden efter to succesfulde plader og en karriere, der ud over gennembruds-singlen ’København’ bød på priser og hæder ved Danish Music Awards og Steppeulven. Og tiden er dermed moden for, at forsanger og sangskriver Carl Emil Petersen begiver sig ud på egen hånd som solist.

Det bliver et helt specielt øjeblik for mig. Jeg er kommet på Roskilde Festival, siden jeg var lille, og festivalen har haft stor betydning for, at jeg selv endte med at blive sangskriver. Jeg kunne ikke forestille mig en vildere start på solokarrieren end at spille min debutkoncert på Arena-scenen. Jeg har et nyt band i ryggen, og vi spiller både sange fra min tid med Ulige Numre og fra min kommende plade. Jeg ved, at publikum er klar, og jeg håber, at de går derfra helt varme i hjertet og med hæse stemmer,“ siger Carl Emil Petersen

I sidste uge udgav han den energiske debutsingle ‘Liv før døden’, som er indspillet i Venice Beach i Californien og produceret af Sune Rose Wagner fra The Raveonettes, og til efteråret udkommer hans soloplade.

Til sommer får I og alle vores andre deltagere som de allerførste chancen for at opleve, hvordan Carl Emil Petersen vil gribe sin videre karriere an. Det sker, når han solodebuterer med sit band på Roskilde Festivals andenstørste scene Arena, hvor der er plads til 17.000 fans under teltdugen.

 

Skriv en kommentar