De danske sample-konger medbringer masser af gæster fra hele verden, når de til sommer vil skabe en nattefest på Orange Scene med et show, der kun opføres denne ene gang.

Det bliver et medrivende show langt ud over det forventelige, når den danske duo Den Sorte Skole til sommer inviterer til en sen nattefest på Orange Scene.

Tilmed bliver det en eksklusiv oplevelse, da Den Sorte Skole vil skabe et unikt show og kun opføre det denne ene gang.

”Den Sorte Skole har været på en vanvittigt ambitiøs musikrejse gennem de seneste år, som har taget dem dybt ned i musikhistorien og bogstaveligt talt kloden rundt. De har før forbløffet publikum på Roskilde Festival med sindssygt spektakulære shows, så nu får de chancen for at bryde med enhver forventning om, hvad der kan lade sig gøre på Orange Scene med et show, der nok skal pirre og provokere alle sanser,” siger vores booker Peter Hvalkof.

Den Sorte Skole har før skabt fest og særdeles tætpakkede publikumsoplevelser hos os, bl.a. i 2010 hvor de markerede festivalens 40-års jubilæum på Arena, vores næststørste scene.

Tæt forbundet med Roskilde Festival

Den Sorte Skole, der består af Martin Højland og Simon Dokkedal, er internationalt hyldet for deres spektakulære audiovisuelle shows, hvor de med tusindvis af samples kreerer helt nye kompositioner, der gang på gang har ændret opfattelsen af, hvordan ny musik skabes.

“Vi har tænkt os at gøre noget, som ingen før har gjort på den scene. Det bliver en fejring af det skæve, det sindssyge, det smukke og det brutale. Det bliver en rejse ind i en magisk parallelverden, hvor korsang, beats, indianere og robotter tripper på samme frekvens. Så publikum kan forvente en kæmpestor og meget anderledes nattefest på Orange Scene, ” siger Martin Højland fra Den Sorte Skole.

“Vores historie er tæt forbundet med Roskilde Festival, og vi glæder os helt vildt til at skrive det næste kapitel i bogen” siger han. 

Den Sorte Skoles shows er som et arkiv af toner fra hele verden, og tro mod det nysgerrige globale udsyn byder sommerens show på Orange Scene på gæster fra lande som Island, Tyrkiet, Italien, Egypten, Østrig, Colombia, Danmark og Indonesien, mens lys og scenografi skabes af kunstgrupperne Dark Matters, Obscura Vertigo og Frederik Heitmann.

 “Vi har gennem vores mange tournéer i udlandet mødt en masse utrolige musikere fra hele verden, som vi nu bringer ind i vores univers. Og så har vi vores visuelle partnere fra Dark Matters og Obscura Vertigo med” siger Simon.

Vi har allerede offentliggjort bl.a. Foo Fighters, Arcade Fire, Solange, Trentemøller, G-Eazy, Moderat/Modeselektor, Blink-182 og Justice. Og der kommer meget mere.

Se alle offentliggjorte kunstnere på vores website. 

Skriv en kommentar