Som frivillig har du en masse frynsegoder, som du måske ikke kender til. Men det skal du ikke bryde dit hoved med, for vi har sørget for at samle en liste med 10 af de bedste tilbud til dig lige her.

At være frivillig på Roskilde Festival er en virkelig fed oplevelse! Som førstegangsfrivillig får du indblik i hele maskineriet bag the Orange Feeling, samt muligheden for at møde tonsvis af nye dejlige venner, som også brænder for musik og god festivalstemning.

Men at være frivillig for første gang, kan også betyde, at der en masse goder og tilbud, du ikke er opmærksom på. Vi har gjort det nemt for dig, og herunder finder du vores bud på de 10 bedste frynsegoder, som er til fri afbenyttelse for frivillige på Roskilde Festival 2016.

1. Namaste

Find din indre ro frem og kom forbi Volunteers Village til en gang yoga! Vi ved alle sammen godt, at det kan være nedslidende at være på festival. Derfor skal man huske at give sig selv en pause og komme helt ned i gear. Dette kan gøres med yoga i Volunteers Village. Det sker hver dag kl 11 fra søndag den 26. juni til og med fredag den 1. juli. Så tag din bedste frivillige ven i hånden, og vis ham/hende din flotteste version af the downward-facing dog.

2. Kom med på tur Backstage

Med RF Insight kan du komme på rundture bag alle scenerne. Få indblik i, hvad der sker bag forhænget på alle de kendte scener. Roskilde Insight arrangerer rundture for alle frivillige. Det eneste du skal gøre, er blot at gå ned i Volunteers Village og tilmelde dig. MEN skynd dig at få det gjort, da der kun er et begrænset antal pladser.

3. Volunteers Village

Som frivillig har du det privilegium at kunne benytte dig af Volunteers Village. Her kan du finde en oase af Fatboys i PC-hjørnet, lune kanelsnegle i sandwichboden, gratis kaffe, te og saftevand og meget, meget mere. Slå et smut forbi Volunteers Village i og omkring Hal 6 og oplev på egen hånd alle de fantastiske tilbud.

4. KageCrew

Del kage med dem du holder af! Det er vigtigt at opretholde en god stemning og festivalånd blandt sine medfrivillige, især når der er pres på. Og hvad bedre end at gøre det med kage? Hvis du tænker, at dit team trænger til et skulderklap og et stykke kage, kan du kontakte FrivilligPleje på frivilligpleje@roskilde-festival.dk eller telefon 30108322 og vores KageCrew vil komme til undsætning, så hurtigt de kan.

5. Klæd dig i RF-tøj til billige priser

Vær med på de nyeste modetendenser, og shop Roskilde Festivals helt egen tøj kollektion til billige frivillige priser. Roskilde Festivals kollektion har alt fra t-shirts til børnetøj og smykker, og som frivillig kan du købe kollektionen med op til 25% rabat. Derudover har du også mulighed for at sidste års kollektion med helt op til 50% rabat. Klik ind på http://www.rfshop.dk/shop/frontpage.html og se hele den seje kollektion.

Forsalget for frivillige på RF-kollektionen 16 kan du finde i boden ved Trade Zone-området ved Port 8. Boden har åbent lørdag den 25. juni til og med tirsdag den 28. juni fra 12-22.

6. Fællessang – kom og skrål med!

I Volunteers Lounge kan du komme og være med til en omgang fællessang, 26.-28. juni klokken 19.30. Det er underordnet, om du er kan ramme tonerne eller ej, så længe lysten og glæden er der, er alle velkomne til at skråle med. Join the feelling og syng af dine lungers fulde kraft sammen med alle de andre frivillige.

7. Bar Rock

Bar Rock er stedet at feste med alle dine nye, gamle eller kommende frivilligvenner. Bar Rock, der før hed Bar Røv, er baren for Roskilde Festivals frivillige. Baren har jo selvfølgelig frivilligvenlige priser og rig mulighed for at danse til den lyse morgen. I opvarmningsdagene byder Bar Rock endda på intimkoncerter med udvalgte artister fra årets frivillige program (CHINAH, Reykjavíkurdætur og Föllakzoid). Baren har åbent 26. juni til og med 2. juli fra 12.00-05.00.

Der er ingen undskyldninger, kom forbi Bar Rock og oplev den rå og upolerede festivalstemning sammen med alle de andre frivillige.

8. High-VOLTage

Vi kender det alle sammen, man står midt i G med mudder til knæene, en lunken bajer i den ene hånd og en død mobil i den anden. Man kan ikke få fat i sine venner, hvad gør man? Du tager jo selvfølgelig bare din Volt oplader frem og oplader din mobil med det samme.

Fordi du er frivillig på Roskilde Festival, har du mulighed for at få 10% rabat på en Volt oplader hvis du booker på forhånd. Det eneste du skal gøre er at følge dette link http://getvo.lt/roskilde-frivillig og benytte dig af kampagnekoden RFVOL16, når du lægger den i kurven. Så behøver du ikke bøvle med døde mobilbatterier på RF 16.

9. BANKO!

I Volunteers Lounge kan du komme forbi 26.-28. juni klokken 19.00 og deltage i banko. Gå all-in på alle de fede præmier og kom hjem med mere end bare beskidte sko og en mudret sovepose!

10. ROSkilde

Vi har nævnt det før, og vi nævner det igen. Det er vigtig at sprede god stemning blandt sine Roskilde Festival kollegaer, og det kan gøres på alle mulige forskellige måder. En måde at gøre det på er at kontakte de søde drenge fra ROSkilde og få dem forbi kontoret, teltet eller hvor som helst det nu lige passer. Så giver de gerne et ROSende ROSkilde freestyle nummer. Send en mail til frivilligpleje@roskilde-festival.dk eller sms/ring til 30108322 med nominering (husk at fortælle lidt om den/dem der skal freestyles om, så drengene har lidt at arbejde med, når de står der – det er jo freestyle).

Skriv en kommentar