Gang i dansefødderne det ene sted. Besøg af julemanden det andet. Kom med til et par af de julefester, som Foreningen Roskilde Festival støttede i julen 2015.

Fest for unge asylansøgere

En torsdag tæt på jul inviterede Ungdommens Røde Kors sammen med Avnstrup Asylcenter 300 unge asylansøgere til fest på Gimle i Roskilde.

Festdeltagerne blev hentet i busser på asylcentre på Sjælland, og så var det ellers afsted til partey med mad, drikke, dans og musik.

Outlandish, Katinka og Nour Amora gav koncerter og DJ Copyflex spillede op til fest.

Foreningen Roskilde Festival støttede op om festen med donationer, musik og frivillige. I løbet af aftenen blev det annonceret, at Foreningen Roskilde Festival donerer over en million kroner til julehjælp i julen 2015.

Julestue for grønlandske børn

Et par dage senere – ganske tæt på jul – holdt Foreningen Grønlandske Børn julestue i Købehavn. Det var den sidste af en række tilsvarende arrangementer, der i løbet af december måned var blevet afviklet rundt om i landet. Her støttede Foreningen Roskilde Festival op med gaver og frivillig arbejdskraft.

Foreningen Grønlandske Børn har eksisteret siden 1924 og arbejder som NGO for at støtte om om udsatte grønlandske børn og unge i Grønland og Danmark.

Skriv en kommentar