Årets vinterfællesmøde, der blev holdt i spritnye lokaler på det endnu uåbnede Rockmuseum, bød på quiz, områdeorganisering, kage, holdningsarbejde m.m. Og så meddelte Rass, at han stopper som adm. direktør i Roskilde Festival-gruppen med udgangen af 2016.

Stående og taktfaste klapsalver. Det var reaktionen fra de mere end 200 fremmødte festivalildsjæle på nyheden om, at Roskilde Festival gruppens direktør Henrik ’Rass’ Rasmussen vælger at stoppe. De rejste sig i respekt for det lange og hårde arbejde, som Rass har udført i spidsen for Roskilde Festival-gruppen i en årrække. Rass indledte selv med mødet med at fortælle om baggrunden for sin beslutning.

Ildesjaele_Stormoede_vinter_AfgaaendeDriektør_ArthurCammelbeeck-3
Rass annoncerede, at han stopper som adm. direktør for Roskilde Festival-gruppen. Men først ved udgangen af 2016

Har du adgang til people, kan du læse mere her.

Rass understregede, at hans dør på H11 er åben (som den altid har været). Så hvis du har spørgsmål, så er det bare at møde op.

Inden da blev ildsjælene præsenteret for den video, som var blevet lavet til annonceringen af LCD Soundsystem, Mø, Tame Impala og en masse andre navne.

Indersiden af en guitarkasse

Da de massive klapsalver var stilnet af, fik Jakob Westergaard Madsen ordet.  Han er udstillingsansvarlig for Rockmuseet, og han kunne fortælle, at RF var de første til at indtage de nye lokaler. Museumsrummet, der er beklædt med rødt velour, som man kender det fra indersiden af en guitarkasse, var en fin ramme for et fællesmøde, og den udstillingsansvarliges hovedbudskab var da også, at han gerne ser Rockmuseet, Roskilde Festival og Roskilde Festival Højskole lege endnu mere sammen i fremtiden.

Ildesjaele_Stormoede_vinter_RaganrockDagligLeder_ArthurCammelbeeck-4
Rockmuseets Jakob Westergaard Madsen var glad for, at Roskilde Festivals ildsjæle var de første til at indtage museumsrummet.

En, der også var klar til at lege, var Niels Hansen, teamleder for vores analysegruppe, der hvert år gennemfører et hav af analyser og spørgeundersøgelser under festivalen. Han præsenterede ildsjælene for en lille quiz, der skulle teste deres viden om vores deltagere. Vinderen fik ti rigtige. Du kan selv prøve quizzen.

Hent spørgsmålene her. Tip13_analyse

Og svarene her. SVAR Tip en 13er – kend dit publikum

Lars Lilliengren, områdechef fra Indhold, var også på og fortalte om den ny områdeorganisering. Hvis du arbejder med områder på festivalen, vil du få mere info om områdeorganiseringen fra din områdeleder i løbet af foråret.

Stand up for your rights

Efter kagen, som efter sigende var over vanlig standard, var det Mads Martinussen, teamchef for Roskilde Social Responsibility og Christina Bilde, strategisk kommunikationschef, der kunne løfte sløret for temaet for RF’s holdningsarbejde for de næste tre år. De understregede, at holdningsarbejde er meget mere end at være non-profit. F.eks. skal vores sikkerhedschef Morten Therkildsen og en frivillig afsted til Lesbos. Her skal de hjælpe med sikkerheden blandt de frivillige og de flygtninge, som ankommer til og opholder sig på den græske ø, som er mange fordrevenes indgang til Europa.

Ildesjaele_Stormoede_vinter_StandUpForYourRights_ArthurCammelbeeck-11
Mads Martinussen og Christina Bilde. Stand up for your rights!

Ikke mange kunne huske temaet for holdningsarbejdet fra sidste år, så lad os slå fast allerede nu. Den overordnede overskrift for RF’s holdningsarbejde de næste tre år er equality. Og for i år er temaet, stand up for your rights. Du vil kunne læse meget mere om vores holdningsarbejde i løbet af foråret her på RoskildeNyt.

Har du selv en holdning til holdningsarbejdet? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Hent arket her EQ2016 page og smid svarene afsted til mads.martinussen@roskilde-festival. Det vil skabe glæde.

Mødet sluttede tidligt, så der var god tid til at få sig en øl og hygge med sine ildsjælekollegaer.

Næste fællesmøde er fredag d. 20. maj. Vi ses!

Se flere fotos fra mødet i galleriet herunder.

Skriv en kommentar