Kom bag om vesten på Roskilde Festivals frivillige og mange forskellige funktioner. Mød Michelle Rosenkrantz, 30 år.

Hvad laver du?

“Jeg trækker kabler til Dankort-maskiner på campingpladsen og festivalpladsen for depotet.”

Hvorfor arbejder du med dette område?

“Faktisk er jeg på vagt otte timer mere end de fleste andre frivillige, men alligevel er det fedt. Det er fjerde år, jeg gør det, og vi er altid de samme, der arbejder sammen, så det er mega hyggeligt. Det er ikke nogen, jeg ser ellers, men det er sjovt at mødes her hvert år. Min chef er afslappet og cool og har en god føling med, hvem der passer godt sammen. Det er dejligt at være ude i solen og kunne følge med i opbygningen af festivalen.”

De seneste år har jeg haft nogle dårlige oplevelser. Sommetider har folk en lidt destruktiv opførsel, som jeg har forsøgt at hindre

Hvorfor er du frivillig for Roskilde Festival i stedet for at købe en billet?

“De sidste mange år har jeg været frivillig, og jeg ville ikke komme på festivalen uden at være det. Jeg er blevet lidt afhængig af at se festivalen blive bygget op og af at kunne komme ind, hvor der er lidt mere ro og ingen kø til toilettet. Min tjans med at trække kabler er bare blevet en del af festivalen.”

Hvad er det bedste, du har oplevet på Roskilde Festival?

“Roskilde Festival 2006 var min bedste festival. Jeg var yngre og boede sammen med dem, jeg havde gået i gymnasiet med. Vi havde det virkelig sjovt. Vi var en stor flok og det var et af de sidste år vi var samlet. Roger Waters spillede og jeg fik en kæreste, som jeg var meget glad for. Og så var vejret rigtigt godt.”

Hvad er det værste, du har oplevet på Roskilde Festival?

“De seneste år har jeg haft nogle dårlige oplevelser. Sommetider har folk en lidt destruktiv opførsel, som jeg har forsøgt at hindre, for eksempel hvis de er ved at ødelægge andres telte. Her har jeg så fået svaret: ‘Slap af, det er Roskilde’. Det giver et dårligt billede af festivalen, og jeg synes slet ikke, den opførsel er lig med Roskilde Festival.”

Skriv en kommentar